Från idé till paradis

Vi hjälper dig bygga en carport

Vill du bygga en carport eller annan plats att parkera din bil? En carport är ett smidigt skydd och parkeringsutrymme för bilen och eventuellt cyklar och annat. Utöver dess funktion är stilen viktig; oavsett om den är fristående eller i anslutning till bostadshus eller garage bör den passa med omgivningen: övriga byggnader och trädgårdens karaktär.


Carport Carport
Carport

Vänd dig till oss på Wood and Stone för en carport som vinner i längden - funktionell och stilenlig av gedigen konstruktion. Hos oss hittar du ett brett urval träsorter och möjlighet till personligt utformade snickeriarbeten. Vi är ett familjeföretag med mångårig erfarenhet av och engagemang för utemiljöer, kunniga medarbetare och noga utvalda samarbetspartners. Vårt tjänsteutbud inkluderar allt från markarbeten till vatteninstallation. Se dig gärna omkring i galleriet för inblick och inspiration.


Varför behöver du en carport?

Om du inte redan har helt klart för dig hur du vill använda din carport är det värt att fundera kring. Du är också välkommen att höra av dig till oss för att bolla dina tankar. Här är några alternativ att överväga:

 1. Vill du förvara något utöver bilen där?

 2. Finns behov av verkstadsutrymme?

 3. Har du kanske ett förrådsskjul att bygga ihop den med?

 4. Är du intresserad av att hämta energi från solceller?

 5. Vill du placera den så att den skärmar av mot insyn?


Något annat vi kan göra för dig och din utemiljö? Du kan vända dig till oss för hjälp både med enstaka projekt och omfattande helhetslösningar i Dalby, Malmö, Lund och hela Skåne. Kontakta oss idag för att boka ett kostnadsfritt möte, eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss inom kort.

 • terasser
 • altaner
 • förråd
 • pergoler
 • staket
 • carportar