Från idé till paradis

En pergola för växter och vila i din trädgård

Hur länge har du drömt om en pergola med växter i din trädgård? En sån där plats som lockar till att slå sig ned och koppla av, umgås och njuta utomhus. Som erbjuder svalkande skugga och vackert blickfång i form av slingrande klätterväxter. Så kommer och går ännu ett sommarhalvår, utan pergola. Du är inte ensam om att önska och samtidigt undra hur du ska hinna, hur du skulle gå tillväga, hur du ska hinna sätta dig in i hur du bäst går tillväga… Som väl är finns en enkel lösning som ger ett utmärkt slutresultat. En pergola är en träkonstruktion som fungerar både som spaljé och luftigt uterum. Vi på Wood and Stone utför professionell trädgårdsanläggning inklusive träkonstruktioner och snickeriarbeten av olika slag. Oavsett om du har en tydlig bild av hur din pergola ska utformas eller inte kan du vända dig till oss. Vi tar oss an projektet och genomför det utifrån dina behov och trädgårdens karaktär.

Lägga gång i sten Trappa i sten
Lägga uppfart i sten

Vi fixar en stadig pergola åt dig

Låt din önskan om en pergola gå i uppfyllelse - lämna jobbet åt oss. Wood and Stone är ett familjeföretag med kunnig personal och goda partners. Tack vare kompetens inom flera områden som markarbeten, snickeriarbeten och vatteninstallationer kan vi hjälpa dig både med enstaka projekt och helhetslösningar. Från första idé till färdigt resultat.

Kika gärna i vårt galleri för inspiration. Trä är ett tidlöst naturligt material som gör sig fint intill såväl gräsmattor som stengångar, buskage och blomsterurnor. Var vill du placera din pergola? Hur tänker du dig dess utformning? Har du tänkt nyttja den till något speciellt? Varmt välkommen att kontakta oss och boka ett kostnadsfritt möte där vi går igenom dina förutsättningar och önskemål.