Från idé till paradis

Bygga trädäck med oss på Wood And Stone

Trädäck är en vacker och funktionell utomhusplats som kan bli en förlängning av ditt hem. Det är en plats där du kan koppla av, umgås med vänner och familj eller helt enkelt njuta av utomhuslivet. Att bygga ett trädäck kan dock vara en utmanande uppgift, speciellt om du inte har erfarenhet eller rätt verktyg. Därför är det viktigt att välja rätt företag att arbeta med, som Wood and Stone. Vi har många års erfarenhet av att bygga trädäck och vi kan hjälpa dig att skapa den perfekta platsen för dina behov. Kolla i vårt galleri för inspiration.

Lägga gång i sten Trappa i sten
Lägga uppfart i sten

Planera ditt trädäck med hjälp av oss på Wood and Stone

Det första steget när du vill bygga trädäck är att planera. Vi på Wood and Stone kan hjälpa dig med att ta fram en plan som tar hänsyn till dina behov, budget och stilpreferenser. När du planerar ditt trädäck är det viktigt att tänka på följande faktorer:

Trädäck

Platsen: Var ska ditt trädäck placeras? Vilken form och storlek ska det ha? Funktionen: Vad ska du använda ditt trädäck till? Ska det vara en plats att koppla av på, en matplats eller en plats att umgås med vänner och familj på? En, två eller fler nivåer? Med eller utan räcke, detta är viktiga säkerhetsfrågor kring funktionen. Material: Vilket material vill du använda till ditt trädäck? Mest populära är gran och furu men du kan välja annat tex organiskträ eller exotisk. Vi kan hjälpa med beställning och leverans Budget: Vad är din budget för att bygga ditt trädäck? Vi kan hjälpa dig att hitta en lösning som passar din plånbok. Välja rätt material för ditt trädäck När det gäller att välja rätt material för ditt trädäck finns det många alternativ att välja mellan. Det vanligaste materialet är trä. Användbara tips för att ta hand om ditt trädäck

Att ta hand om ditt trädäck är viktigt för att förlänga dess livslängd. Här är några användbara tips:

Vanliga frågor och svar

Q: Hur lång tid tar det att bygga ett trädäck?

A: Byggtiden beror på storleken på ditt trädäck och komplexiteten i designen. Kontakta oss för att boka en kostnadsfri möte för att få tidsbesked email adress Det kan ta från ett par dagar till några veckor.


Q: Vad kostar det att bygga ett trädäck?

A: Priset på att bygga ett trädäck beror på storleken på ditt trädäck, valet av trä och komplexiteten i designen. Kontakta oss på Wood and Stone för en offert.


Att bygga ett trädäck kan vara ett roligt och givande projekt, men det kräver också tid, ansträngning och kunskap. Genom att anlita Wood and Stone för att hjälpa dig att bygga ditt trädäck kan du vara säker på att du får högkvalitativt arbete som kommer att hålla länge. Följ stegen och tipsen i den här artikeln för att få ett vackert och hållbart trädäck som du kan njuta av under många år framöver. Titta på vårt galleri för inspiration!