Från idé till paradis

Stensättning och stenläggning - Ett lyft för trädgården

Att lägga plattor eller marksten är ett utmärkt sätt att relativt enkelt och billigt ge trädgården eller uppfarten ett lyft. En ny stensättning kan även höja värdet på huset. Men att välja utseende, material och färg på stenarna kan vara en djungel. Här hjälper vi er gärna att hitta den bästa lösningen för just era önskemål. Vi kan självklart även hjälpa andra än just villaägare som vill höja värdet på huset, och vi på Wood and Stone i Dalby utför stenläggning både i trädgårdar, vid bostäder, i parker och vid andra offentliga platser. Vi är verksamma i Dalby, Malmö, Lund och runt om i Skåne med omnejd.

Lägga gång i sten Trappa i sten
Lägga uppfart i sten

Anläggning av sten
- mer än bara trädgårdsgångar

Wood and Stone i Dalby är stenläggare som erbjuder helhetslösningar för dig och din trädgård. Vi kan även hjälpa dig med beräkningar, samt utformning och rådgivning av hur slutresultatet ska se ut. Allt för att göra projektet så enkelt som möjligt för dig som kund. Vi anlägger bland annat:


Möjligheterna är många!

Kika runt på hemsidan och kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa dig med stenläggning och stensättning!

  • gångar
  • terasser
  • uppfarter
  • stödmurar
  • trappor