Från idé till paradis

Välsnickrat staket i Malmö & Lund med omnejd

Beställ anpassade staket i Malmö och Lund med omnejd. Vi erbjuder välsnickrade, hållbara staket i den stil du önskar. Som inramning, avgränsning och inte minst skydd är staket en angelägen punkt på listan över saker som behöver fixas i trädgården. Låt utevistelsen tryggt omgärdas av staket som harmonierar med gården som helhet - och med kvarteret och omgivningarna. Trä är ett tacksamt material för att sätta upp tilltalande staket som bidrar till en helgjuten och trivsam helhet. Oavsett om du har en tydlig bild av hur staketet ska te sig eller inte kan du vända dig till oss på Wood and Stone. Vi ägnar oss med liv och lust åt professionell trädgårdsanläggning, inklusive träkonstruktioner och snickeriarbeten av olika slag.

Staket Staket
Staket

Bygga plank & staket direkt för din tomt

När du vill bygga plank tar vi oss an projektet och genomför det utifrån dina behov och trädgårdens karaktär. Från första idé till färdigt resultat. Wood and Stone är ett familjeföretag med mycket kunniga medarbetare, och pålitliga partners. Vi står till tjänst med mångårig erfarenhet och djupt engagemang. Detta kombinerat med ett brett materialurval gör det möjligt att beställa anpassade snickeriarbeten.

Tack vare bred kompetens inom områden som markarbeten, snickeriarbeten och vatteninstallationer kan vi hjälpa dig både med enstaka projekt och helhetslösningar.Titta gärna närmare på några av våra projekt i galleriet för inblick och inspiration. Luta dig mot oss och få det att hända. Låt höra vad vi kan göra för dig; slå en signal idag för att boka ett kostnadsfritt möte, eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss inom kort.