Från idé till paradis

Trädgårdsbelysning för trivsel och funktion

Vid långa och behagliga kvällar i trädgården under sommarmånaderna förhöjer trädgårdsbelysning verkligen upplevelsen. Här är det viktigt med rätt styrka och färg på ljuset för att uppnå maximal trivseleffekt och unik karaktär. Utöver det kan trädgårdsbelysning vara praktiskt som ledsagare i stora trädgårdar, och även vid flerfamiljsbostäder och offentliga byggnader. Dels för att inge en känsla av trygghet men även för att lysa upp ingångar, skyltar och rabatter.

Damm i trädgård Damm med belysning

En kombination av vatten
och trädgårdsbelysning för vackra effekter

Utöver trädgårdsbelysning jobbar vi även med vatten i trädgårdar. Dammar, vattenfall och porlande vatten inger en känsla av ro hos oss, och bidrar på samma sätt som vindens sus i träden och fågelkvitter till trivselfaktorn. Här kan det även vara vackert att kombinera trädgårdsbelysning och vatten, för att skapa effekter. Föreställ dig till exempel en damm eller ett vattenfall kvällstid som lyses upp underifrån från sidorna och skimrar i mörkret.

Oavsett om du vill kombinera trädgårdsbelysning med vatten eller bara behöver hjälp med något av det är du välkommen att kontakta oss, vi hittar lösningar för både stora och små trädgårdar!

  • belysning
  • vattenbelysning
  • dammar
  • vattenfall
  • rinnande vatten