Om Oss
Från idé till paradis
Är utbildad ekonom på Poznans Ekonomiska Akademi i Polen. Har arbetat som egenföretagtare i Sverige i många år. Hennes erfarenhet inom ekonomi och kundansvar ger trygghet och bra dialog. Hon ansvarar för projektkoordinering, beställningar, leveranser och kontakt med kunder.

I

Z

A

B

E

L

A

Utbildad som allmän byggare, har genom sin utbildning bred kunskap från början. Han har totalt 25 års yrkeserfarenhet som hantverkare både i Polen och i Sverige. I åtta år har han specialiserat sig i stenläggning. Han ansvarar för markarbete, anläggning och kreativa lösningar.

J

A

N

E

K

Är utbildad snickare, och har arbetat med trä i 45 år, varav 30 i Sverige. Han började arbeta med att förbereda träformar för gjutelement. För detta krävs det absolut fokus på detaljer, och mycket god precision. Tack vare sin stora erfarenhet döljer träet inga hemligheter för honom. Han ansvarar för att hitta bästa möjliga lösningar för träkonstruktion.

J

A

N

I samarbete med:

Om Wood&Stone

Wood&Stone uppstod 2015, när företaget Your Home Our Care, efter 10 år av erfarenhet, bestämde att specialisering i trädgårdsanläggning är nästa steg i företagets utveckling. Vi består av tre grundare med en stor passion för trädgårdar, och ett flertal partners som hjälper oss att utföra våra arbeten. Klicka på flikarna till vänster för att få reda på mer om oss!
Vi tre är fundamentet för Wood&Stone, men vi hade inte kunnat utföra våra projekt utan vår kunniga personal och partners.