Från idé till paradis

Bygga pergoler i trä med oss på Wood And Stone

Vill du ha en pergola i trä som passar ditt hem och din trädgård? Då är Wood And Stone rätt plats för dig! Vi är en professionell byggfirma som specialiserar sig på att skapa anpassade pergolor i trä. Vårt team består av erfarna snickare som har många års erfarenhet inom träbyggnad. Vi arbetar med olika träslag och kan skapa unika designlösningar som passar dina behov och stil.

Lägga gång i sten Trappa i sten
Lägga uppfart i sten

Vad är en pergola i trä?

En pergola i trä är en trädgårdsstruktur som används för att ge skugga och skapa en utomhusplats för avkoppling eller underhållning. Det består av en öppen ram med vertikala stolpar som stöder horisontella balkar och tvärslåar. Pergolor kan också ha tak för att skydda mot regn och sol. De är vanligtvis byggda av trä men kan också vara av andra material som metall eller plasttak.

Varför välja en pergola i trä?

En pergola i trä är en attraktiv trädgårdsfunktion som kan förbättra både utseendet och funktionaliteten i din trädgård. De är också hållbara och enkla att underhålla. Trä är ett naturligt material som åldras vackert, och en pergola i trä ger en rustik känsla som passar de flesta trädgårdsdesigner. Dessutom är trä ett miljövänligt val eftersom det är en förnybar resurs.

Vad gör Wood And Stone annorlunda?

Wood And Stone skiljer sig från andra byggfirmor på flera sätt. För det första har vi en passion för träbyggnad och använder bara högkvalitativt trä i våra projekt. Vi tror att det är viktigt att skapa pergolor som inte bara ser bra ut utan också är funktionella och hållbara. För det andra arbetar vi tillsammans med våra kunder för att skapa anpassade designlösningar som passar deras specifika behov och stil. Vi lyssnar på dina önskemål och arbetar med dig för att skapa en pergola i trä som du kommer att älska under många år framöver. Slutligen har vårt team många års erfarenhet inom träbyggnad och är välutrustade för att hantera projekt av alla storlekar och svårighetsgrader.